Live for Life - Eveniment veritabil, scop caritabil

Imagini

Informații

Data: 21 Iunie 2020, 21:00 - 23:00
Preț: Online
Evenimentele trecute
  • 12 Iunie 2020, 20:00 Vineri
  • 27 Mai 2020, 19:30 Miercuri

Descriere

Live for Life – îndemn pentru responsabilizare, printr-un concert caritabil
21 iunie, de Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului în Moldova, la ora 21:00, Media Show Grup vă invită la un grandios concert online – Live for Life! 15 artiști, un show memorabil și păstrarea tuturor măsurilor de siguranță.
Concertul se va desfășura live – cu transmisiune pe pagina de Facebook a evenimentului.
Prin proiectul Live for Life, timp de șase săptămâni, prin 6 concerte cu artiști autohtoni, Media Show Grup, una dintre cele mai mari companii de organizare de evenimente din țară a lansat mesaje de susținere pentru inimile ce poartă halate albe și, mai nou, îmbracă costume de protecție în fața COVID-19. Totodată, prin Live for Life, au fost colectate fonduri pentru achiziționare de echipament atât de necesar cadrelor medicale în această perioadă. Iar, cel mai important, este că prin concertele organizate, Media Show Grup a bătut la ușa a zeci de mii de oameni din țară sau din diasporă cu mesajele menționate mai sus și a adunat alte zeci de companii partenere care să susțină inițiativa.
Sunteți așteptați online, să vă bucurați de spectacol, iar dacă inima voastră cere să lăsați un mesaj pentru un medic drag, pentru cei care v-au ridicat într-un moment de durere și v-au dat din nou forță să zburați, lăsați oricând, pe pagina evenimentului, dar și pe durata concertului, mesajele voastre în comentarii, etichetând medicul! Să ne cunoaștem cu toții eroii! #mulțumescdoctore

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?