Klezmer Music Event

Imagini

Informații

Data: 27 August 2021, 17:00 Vineri
Preț: 150 lei
Telefon Informații: 078403403
Locul:Centrul Cultural Evreiesc „KEDEM”

Descriere

Muzica este cea mai veche limbă, iar genurile ei sunt dialectele sale, prin urmare, de Ziua Independenței Republicii Moldova, JCC KEDEM și Filarmonica Națională a Republicii Moldova numită după S. Lunkevich vă invită la un dialog muzical unic între muzica klezmer și moldovenească!

În această seară, motivele evreiești și moldovenești interpretate de cvartetul „Select”, precum și multe alte compoziții minunate care nu vor lăsa indiferentă diversitatea țării noastre, vor suna la unison.

Muzica klezmer este muzica evreilor din Europa de Est, în motivele cărora se ascund și se trimit semnificații secrete. Muzica aceea plânge și râde, spune despre trecut și dă speranță pentru viitor. Ecourile sale pot fi auzite peste tot - în jazz, în muzică pop și în cântece pop, precum și în muzică populară.

În programul de seară:

17: 00-17: 30 „Băutură de bun venit” în stil stuc cu baghete tradiționale și vin.

17: 30-19: 00 Selectați Cvartetul și muzica moldovenească „Select Quartet”.

Select Cvartet este un cvartet muzical care reprezintă Societatea Filarmonică Națională Mola de 16 ani. Începând cu repertoriul clasic, astăzi grupul interpretează cu măiestrie lucrări în stilul țigan, klezmer și latin, precum și compoziții muzicale orientale și de jazz. Liderul și chitaristul formației este Mikhail Agafitsa, care este și primul dirijor al acestui orc.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?