Keiko Matsui

Imagini

Informații

Data: 6 Februarie 2023, 19:00 Luni
Preț: 500 - 1100 lei
Telefon Informații: 060 889 089

Descriere

6 februarie, ora 19:00 Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu" Pianistă și compozitoare de renume internațional - Keiko Matsui

Cunoscuta pianistă și compozitoare japoneză Keiko Matsui vine la Chișinău cu un concert solo cu lucrări proprii. Deținătoarea a douăzeci de discuri, Keiko Matsui lucrează în genul new age și jazz.

Keiko Matsui a început să cânte la pian la vârsta de 5 ani și și-a făcut debutul în America cu albumul A Drop of Water din 1987. De atunci, a înregistrat numeroase albume care combină lejeritatea cu frumusețea autentică și rafinamentul melodiei.

De remarcat sunt concertele sale la pian la patru mâini cu pianistul și compozitorul de jazz Bob James, precum și înregistrările cu celebrități ale genului Miles Davis, Stevie Wonder și Hugh Masekela.

În atenția clienților fest.md

  • Aducem la cunoștința clienților că fest.mdactivează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată.
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință.
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Fest.md
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Fest.md
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?