Jah Khalib

Imagini

Informații

Data: 26 Iunie 2021, 18:00 Sâmbătă
Preț: 400 - 800 lei
Locul:Teatrul Verde

Descriere

Stimați clienți! Ținem să vă informăm că site-ul fest.md nu poartă răspundere pentru biletele ce au fost achiziționate de la terțe persoane (ce nu sunt împuterniciți de către organizator pentru comercializarea lor). Pentru a evita fraudele și riscul de a nu avea acces la eveniment, rugăm să fiți prudenți și să vă asigurați că ați achiziționat biletul corespunzător. Lista prestatorilor pentru astfel de servicii poate fi găsită în descrierea evenimentelor.
❗️În caz de neconcordanță, ne rezervăm dreptul de a solicita dovada de plată.
❗️Persoanele implicate în falsificarea biletelor pot fi trase la răspundere și pedepsite conform legii.

 

Doamnelor și domnilor, Leila, Medina și Mamacite! Jah Khalib se întoarce în Moldova! Revine la Chișinău cu un concert grandios pe 26 iunie.

Vino să vezi singur!

Încălzește-te, antrenează-ți vocea - împreună vom interpreta cele mai tari hituri, veți reuși să vă umpleți de emoții pozitive și, bineînțeles, veți dansa!
Cum va arăta? Piese proaspete și hituri „platină” din ani diferiți, la care vrei să dansezi până dimineața. O atmosferă în care poți face totul dintr-o dată: o cerere de căsătorie și ieși de parcă ar fi ultima petrecere a anului. Sunet live și energie live în aer liber.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?