Gala stelelor de balet - Radu Poclitaru și „Istorii în stil tango”

Imagini

Informații

Data: 25 Noiembrie 2023, 19:00 Sâmbătă
Preț: 200 - 800 lei
Telefon Informații: 373 (22) 24 51 04
Evenimentele trecute
  • 24 Noiembrie 2023, 19:00 Vineri

Descriere

Gala stelelor de balet - Radu Poclitaru și „Istorii în stil tango”

Mari stele ale baletului din Ucraina și Europa își vor da întâlnire pe aceeași scenă sub conducerea coregrafului de talie mondială Radu Poclitaru pentru a prezenta spectatorului de la Chișinău o seară feerică de dans, o fuziune artistică incredibilă de balet clasic, coregrafie modernă și tango.

Prima parte a spectacolului va fi o paradă de stele ale baletului din Ucraina și Europa cu fragmente de balet clasic și miniaturi coregrafice semnate de Maestrul Radu Poclitaru. Această sărbătoare a dansului culminată simbolic de un final comun ale acestor două genuri de balet va fi o adevărată explozie a virtuozității, tinereții și talentului.

În partea a doua publicul va savura „Istorii în stil tango” - un excepțional spectacol de tango pe poante în montarea Artistului Emerit din Ucraina - Artiom Shoshyn. Această împletire a tehnicilor baletului clasic și cultura tangoului argentinian transformă spectacolul într-un adevărat bestseller.

Într-o perioadă scurtă de existență scenică, acest spectacol a cucerit inimile a zeci de mii de spectatori cu atmosfera pasională a libertății mișcărilor latino-americane vis-a-vis de mișcările precise și alinierea estetică a baletului clasic pe poante.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?