Ecourile Verii

Imagini

Informații

Data: 14 Septembrie 2024, 19:00 Sâmbătă
Preț: 100 - 400 lei
Locul:Teatrul Verde
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Ecourile Verii
Începutul evenimentului:14 Septembrie 2024, 19:00

Descriere

TAMARA GVERDȚITELI revine cu un concert de zile mari la Chișinău. Pe 14 septembrie, alături de ABBORN - A tribute Show to ABBA, și Constantin Moscovici, Cristofer Moscovici, Aurel Chirtoacă, Natalia Proca, Costi Burlacu, Corina Țepeș, Lucia Bejenari.

De mai bine de 20 de ani, ABBORN a devenit una dintre cele mai de succes trupe de tribut ABBA din Europa, având peste 5000 de concerte și câștigând respectul fanilor și criticilor deopotrivă. În toamna anului 2009, trupa a câștigat premiul "Cele mai bune tributuri ABBA!" în cadrul emisiunii de televiziune franceze FT1, cu peste 70 de milioane de telespectatori. Trupa a împărțit scena cu mari artiști precum Thomas Anders, Otawan, DJ Bobo, Boney M, Jason Donovan, Ace of Base și alții. Au susținut peste 500 de concerte în mai mult de 65 de țări, atrăgând peste 5 milioane de spectatori.

Cvartetul de bază este completat de basist și toboșar, ceea ce face ca trupa să cânte fără înregistrări de acompaniament, fiind o producție complet live. Șase persoane cântând pe scenă, o interpretare vocală completă, coregrafie perfectă în costume autentice vor crea o impresie și mai puternică a concertului.

Aceștia au recreat magia concertelor ABBA în întreaga Europă, în Spania, Insulele Canare, Republica Cehă, Ungaria, Estonia, Franța, Țările de Jos, Belgia, Slovenia, Portugalia, Senegal și în întreaga lume. Mai mult de jumătate de milion de spectatori la peste două mii de concerte au savurat atmosfera unică a producției lor. Fiind cunoscut ca un spectacol mondial de succes, acesta vă va purta într-o călătorie minunată și magică spre trecut.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?