Dora la Chișinău

Imagini

Informații

Data: 14 Aprilie 2023, 20:00 Vineri
Preț: 500 - 1000 lei
Telefon Informații: 060 889 089
Locul:Moldexpo

Descriere

Dora la Chișinău, pe 14 aprilie 2023, la MOLDEXPO ora 20:00. OPEN DOORS 17:00

Pentru prima data in Chișinău, va sustine primul ei concert solo.

Autoarea hiturilor "‎Дорадура și "Втюрилась" și o legendă a cute-rock-ului rusesc va rămâne pentru totdeauna în inimile fanilor ei ca fiind cea mai dulce interpretă rock. Videoclipurile sale muzicale adună milioane de vizualizări, iar videoclipurile sale sunt din ce în ce mai virale pe rețelele de socializare în fiecare zi. Mii de fani așteaptă concertul ei în orașul lor pentru a trăi această vibrație a performanței sale, pentru că... Este cute rock, baby!

Deci, grăbește-te să-ți iei bilete din timp și ne vedem curând!

Atentie! Acest eveniment este orientat pentru un public cu varsta 12+

În atentia consumatorilor:

  • Aducem la cunoștința clienților că Fest.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată.
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință.
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumpărător prin intermediul Fest.md
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumpărător prin intermediul Fest.md.
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?