Desiigner

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 18 Mai 2019, 19:00 Sâmbătă
Preț: 300 lei

Descriere

Panda, Panda, Panda... Știi hitul ăstă, nu?
Sigur că l-ai auzit măcar odată! Peste 486 milioane de vizualizări pe Youtube, pe primul loc în chart-ul Billboard Hot 100 și în multe alte topuri din întreaga lume!! Cu siguranță a făcut furori și în playlistul tău!
Acum Sidney Royel Selby al III-lea, sau Desiigner – așa cum îl cunoaște o lume întreagă, vine în Moldova pentru prima dată cu un concert solo de excepție!

Pe 18 mai, ora 20:00, la Fanconi Riviera te așteaptă un show de zile mari așa cum ai visat tu! Multă nebunie, energie, emoții la superlativ și hituri care le cunosc o lume întreagă. Chiar dacă e tânăr, știe cu siguranță cum să-și facă publicul să se distreze cu adevărat.
Rapperul american Desiigner este un exemplu al modului în care funcționează industria muzicală actuală. Bugetele enorme și un producător cunoscut nu sunt întotdeauna necesare pentru a deveni faimos. Cântărețul și autorul din Brooklyn, în vârstă de 21 de ani, și-a pus piesa pe internet și s-a trezit celebru! Acum viața tânărului artist s-a schimbat considerabil, însă nimic nu ar fi fost fără talentul său incontestabil. Acum Desiigner face parte din labelul GOOD Music al cunoscutului artist Kaney West și se bucură de succes, iar tu poți fi prezent la primul lui concert solo la Chișinău!

Grăbește-te, biletele sunt limitate, iar înainte de eveniment prețul acestora se va majora!
Support act by Terra Blvck

Bilete VIP la numărul de telefon: 079 88 33 22

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?