Concert Vocal-Simfonic - Ludwig van Beethoven

Imagini

Informații

Data: 6 Octombrie 2021, 18:00 Miercuri
Preț: 100 - 200 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 079-740-275
Locul:Palatul Republicii

Descriere

Filarmonica Națională S. Lunchevicivă invită la un important eveniment cultural marcat de DESCHIDEREA STAGIUNII CONCERTISTICE 2021-2022 și GALA EXCELENȚEI MUZICALE 2021, unde vor fi distinși cei mai activi, devotați și consacrați oameni ai artei muzicale. Vom aduce omagiu notorietăților din domeniul muzical printr-un concert vocal-simfonic cu participarea faimoaselor colective: Capela Corală Academică „Doina”, condusă de Ilona Stepan și Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, sub bagheta dirijorală a lui Mihail Agafița, și soliștii: Tatiana Costiuc (soprano), Lilia Istratii (mezzo-soprano), Ion Timofti (tenor), Andrei Otean (bariton).

În program - SIMFONIA NR. 9 de LUDWIG VAN BEETHOVEN, considerată cea mai mare capodoperă a compozitorului și una din cele mai grandioase creații simfonice ale literaturii muzicale universale. Beethoven a vorbit lumii despre lume, în felul său aparte de a simți și a gândi, și nu doar în limbaj instrumental, ci și vocal-simfonic. Prin această simfonie, vom dărui publicului o doză de optimism și încredere, în aceste momente excepționale ce zbuciumă întreaga planetă, și vom reflecta despre pacea, iubirea și înfrățirea omenirii.

 

ATENȚIE! REGULI NOI DE ACCES LA EVENIMENTE!

Rugăm respectuos toți spectatorii să țină cont de hotărârea CNESP din 09. 09. 2021, conform căreia la intrare în edificiu trebuie prezentat unul din următoarele documente:
- certificatul de vaccinare împotriva COVID-19
- act care demonstrează rezultatul negativ al testului RT-PCR
- concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire
- act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVID-19.
* Unul din aceste documente va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?