Concert pe întuneric | Introspecție

Imagini

Informații

Data: 24 Februarie 2024, 19:00 Sâmbătă
Preț: 100 - 300 lei
Gen muzica: Clasică

Descriere

INTROSPECȚIE, introspecții, s. f. Observare și interpretare a propriilor stări și dispoziții mentale și emoționale; autoobservare. – Din fr. introspection. sursa: DEX '09 (2009)

Acesta este motto-ul concertului pe întuneric din acest an. Galopând între serviciu și casă, între magazine și întâlniri cu prietenii, înotând în notificări, anunțuri, reclame și multă multă informație uităm să observăm cum ne simțim.

Ce fac visele noastre? scopurile noastre? am uitat de ele? le-am lăsat pe planul doi fiindcă rutina cotidiană ne-a ocupat toată energia?

Sugestia noastră este să meditați. Dacă vă permite programul, plecați într-o vacanță și lăsați telefonul în geantă, observați și vă auto observați, ce simțiți?

Iar dacă vacanța mai trebuie să aștepte, oferiți-vă 2 ore pentru meditație. Seara, pe 24 Februarie, lăsați telefonul pe mod avion și bucurați-vă de muzică fantastic de frumoasă cântată la pian și lăsați gândurile să zboare.

Programul muzical face și el o călătorie prin stări și prin istorie, de la Bach, Rameau până la Chopin, Debussy și Glass.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?