Concert Open Air La La Play Voices

VOI MERGE 2

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Iulie 2019, 19:30 Vineri
Preț: Intrare liberă
Locul:Scuarul Catedralei din Chișinău

Descriere

Corul La La Play Voices format din 130 de copii din toată țara alături de Moldovan National Youth Orchestra vă invită la un concert open air extraordinar!

Moldovan National Youth Orchestra are deosebita plăcere să vă invite pe 26 iulie, în scuarul Catedralei Nașterea Domnului din Chișinău, la un concert susținut de 130 de beneficiari ai proiectului de incluziune socială prin muzică, La La Play Voices. Finaliștii proiectului, selectați din 400 de candidați la nivel național, vor interpreta împreună cu orchestra peste 20 de piese însușite în cadrul unei reședințe de vară ce va dura 7 zile. Acești copii din diferite puncte ale țării, toți diferiți și unici, vor forma un cor din 130 de voci pentru a-și face vocile auzite.

Vă invităm să auziți și să cunoașteți vocile viitorului acestei țări, de la nord la sud, de la est la vest, toate diverse și extraordinare.

Dirijori: Cristian Spătaru, Andriano Marian

Evenimentul are loc în baza de acces liber.

Proiectul de incluziune socială La La Play Voices este la a 2-a ediție, prima având loc în anul 2018. În cadrul acesteia, au fost selectați 20 de copii talentați care au pus baza corului La La Play Voices, ce reprezentă diversitatea etnică și socială a Moldovei. Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite pe pagina Moldovan National Youth Orchestra.

Parteneri Strategici: UNICEF Moldova, Suedia, Fundația Est-Europeană, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Kaufland Moldova.

Parteneri: Gas Natural Fenosa, Institutul Cultural Român ”Mihai Eminescu”, Centrul de Tineret, Vasconi

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?