Concert Cameral - Primus Duo

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 Septembrie 2019, 10:00 Joi
Preț: Intrare liberă

Descriere

Acordeonul prin prisma muzicii clasice. Masterclass oferit de Pavel Efremov pentru elevii CEEA "Stefan Neaga". Accesul este liber pentru toti doritorii.

Pavel Efremov este unul dintre acordeoniștii tinerei generații din Moldova, promotori ai muzicii clasice. La vârsta de opt ani, el primește primele lecții de acordeon la școala de muzica Nr.3 (Maria Bieșu) din Chișinău, de la Boris Tolstosheyev. In anul 2011 Pavel începe studiile la Colegiul Republican de Muzică "Stefan Neaga" in clasa profesorului Sergiu Mîrzac. În 2015 este admis la Hochschule für Musik Detmold (Germania), fiind îndrumat de Marko Kassl și Prof. Gregorz Stopa.

Începând cu anul 2016, Pavel Efremov este bursier al fondului GFF de la Hochschule für Musik Detmold. In 2018 obține “Premiul Municipal de Tineret”, Chișinău in categoria “artă”.

În anul 2018 obține o bursa prin intermediul programului ERASMUS pentru a studia la “Centro Superior de Musica del Pais Vasco "Musikene"” (Spania), în clasa Prof. Inaki Alberdi.

Pentru a-și desăvârși competentele profesionale, Pavel participa la masterclasurile profesorilor cu renume mondial, cum ar fi: Mie Miki(Japonia), Janne Rattya(Finlanda), Claudio Jacomucci(Italia) și Veli Kujala(Finlanda).

Pavel Efremov este laureat al numeroaselor concursuri naționale și internaționale din Moldova, Italia, Rusia, România, Germania, Ungaria, Croația.
Ca solist cât si in componențe camerale, evoluează pe scenele din Moldova, România, Germania, Italia, Spania și Portugalia. În septembrie 2017 a avut debutul său în Republica Moldova alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale “Serghei Lunchevici”.
In anul 2018 participă la înregistrarea unui CD la “Casa Radio” a Germaniei pentru compozitoarea de origine azerbadjană - Khadija Zeynalova.

Pavel Efremov este specializat pe repertoriul clasic cât și contemporan pentru acordeon, însă de asemenea aduce in scenă transcripții proprii a pieselor solo și camerale.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?