Cantabile - 10 Ani de Activitate

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 Noiembrie 2019, 18:00 Vineri

Descriere

10 ani de dăruire, de creație și de pasiune pentru Lumea Frumosului. 10 ani de când muzica este modul în care sună viața Corului Cantabile.
Exact la 1 noiembrie 2009, în incinta Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM), a fost înființat corul de fete Cantabile, Women Choir Moldova – produs al muncii asidue, sîrguinței și dragostei față de arta corală.

Cuvîntul ”Cantabile” îmbină în sine muzicalitate, rafinament și profesionalism.
Misiunea Corului, timp de 10 ani, a fost să ajungă la sufletele fiecărui ascultător prin intermediul pieselor și a felului de a le interpreta. De la apariţia sa şi până în prezent, formaţia corală a parcurs un drum ascendent, care a consolidat cu fiecare concert, an după an, prestigiul coralei. Tocmai din acest motiv, formația se bucură de renume în țară și peste hotarele ei. Pe lângă numeroasele proiecte, festivaluri și concursuri naționale ("Moldova are Talent", "Colinde-Colinde", "Pop Simfonic", "A ruginit frunza din vii" ș.a.), corul Cantabile a evoluat pe scenele Spaniei, Olandei, Greciei, Germaniei, Italiei, Poloniei, Ungariei, României, Ucrainei ș.a., ocupând locuri de frunte la diverse concursuri corale internaționale de renume.
Corul Cantabile este dirijat de doamna Elena Marian - o autoritate artistică de necontestat, reprezentativă pentru spațiul nostru cultural și spiritual, iar în calitate de maestru de concert, la momentul actual, îl are pe nimeni altul decât compozitorul și pianistul, Vitalie Mosiiciuc).
Creat în incinta ASEM, Cantabile mereu se bucură de susținerea și aprecierea d-lui Rector, Grigore Belostecinic.

În seara zilei de 1 noiembrie 2019, începând cu orele 18:00, în incinta Sălii cu Orgă, Corul Cantabile vă așteaptă pe toți la cea de a X-a Aniversare. Concertul aniversar va reprezenta “cununa de succes” a Corului, care va umple atmosfera cu muzică bună și mișcări aprinzăoare, împreună cu invitații speciali, precum Moldovan National Youth Orchestra, Ana Cernicova și alții.

În curând revenim cu detalii referitor la program, invitați și bilete.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?