ALTERNOSFERA

Imagini

Informații

Data: 10 Iunie 2023, 19:00 Sâmbătă
Preț: 250 - 800 lei
Locul:Parcul "La Izvor"

Descriere

La finalul lunii noiembrie 2022, Alternosfera au lansat BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album al trupei. La 3 luni distanță Alternosfera a lansat o nouă piesă, IMNURI DE RĂZBOI.

Odată cu lansarea single-ului INMURI DE RĂZBOI, Alternosfera a pornit într-un turneu de promovarea a noului material.

Astfel, în perioada 25 Februarie – 19 Mai 2023, Alternosfera a sustinut 14 concerte în România, în orașe precum București, Suceava, Bistrița, Târgu Mureș, Constanța, Galați, Buzău, Iași, Sibiu, Oradea, Pitești, Timișoara, Râmnicu Vâlcea și Brașov. Turneul IMNURI DE RĂZBOI TOUR se va încheia pe 10 Iunie cu un mare concert la Chișinău pe Arena de Fotbal pe Plajă din Parcul ”La Izvor”.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile, Bonjour Madame.

Alternosfera înseamnă:

  • Marcel Bostan – voce, clape;
  • Marin Nicoara – chitară;
  • Sergiu Aladin – chitară;
  • Dumitru Costin – bass;
  • Nick Russu – tobe.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?