Alba ca zăpada şi cei şapte pitici

Imagini

Informații

Data: 19 Mai 2024, 17:00 Duminică
Preț: 150 - 400 lei
Telefon Informații: +373 (22) 245 104
Evenimentele trecute
  • 25 Februarie 2024, 17:00 Duminică
  • 20 Aprilie 2023, 18:00 Joi
  • 25 Februarie 2023, 17:00 Sâmbătă

Descriere

Baletul "Alba ca Zapada si cei 7 pitici" a fost creat de coregraful român Bogdan Pavlowski în anul 2004. Inspirat de celebra poveste a Fraților Grimm, baletul îmbină elemente de balet clasic cu cele de balet contemporan, reușind să ofere o experiență vizuală și emoțională complexă și impresionantă.

Baletul își propune să ofere o interpretare artistică a poveștii „Albei ca Zapada și a celor 7 pitici”, prin intermediul dansului, muzicii și decorului. Coregrafia este realizată cu multă atenție la detalii, punând în valoare mișcările fluide și grațioase ale dansatorilor, dar și personajele din poveste.

Importanța acestui balet constă în faptul că reușește să aducă povestea Albei ca Zapada într-un context nou și actual, oferind publicului o perspectivă diferită asupra acestei povești clasice. Baletul a fost apreciat atât de publicul larg, cât și de criticii de artă, fiind considerat o reușită a dansului contemporan.

În plus, baletul „Alba ca Zapada si cei 7 pitici” a adus un plus de valoare culturală și artistică în lume, contribuind la promovarea dansului și a culturii baletului în lume.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?