#FESTIS | Valoroasa Actriță fără Teatru

Imagini

Informații

Data: 11 Octombrie 2021, 20:00 Luni
Preț: 70 lei
Telefon Informații: 022 20 28 90, 069416078.

Descriere

#FESTIS
 (L) 11 octombrie 2021, ora 20.00,
 VALOROASA ACTRIȚĂ FĂRĂ TEATRU de Mircea M.IONESCU.
 Producție a Teatrului Municipal “Ariel”, România, Râmnicu Vâlcea.
 Sala Mică, Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”, strada Mihai Eminescu, 55.

"Am încercat să povestesc câteva (scene) întâmplări sau istorii pe care le-am auzit în culisele teatrului românesc în perioada post-decembristă (1990 - până în prezent). Acest spectacol este dedicat actorului de gen feminin. Probabil nu am reușit așa cum îmi doream, dar cu siguranță tot ce am încercat să povestesc aici, întâmplător… se întâmplă cu adevărat." Alin Holcă, regizor.
  • Durata spectacolului 65 min
  • Accesul de la #14ani
  • Spectacolul se va desfășura în SALA MICĂ a teatrului Satiricus, cu respectarea tuturor normelor de protecție. #MASCA este accesoriul obligatoriu al fiecărui spectator.
  • BILETELE pot fi rezervate/procurate online pe https://festival2021.satiricus.md/program și la CASA DE BILETE A TEATRULUI, tel.: 022 20 28 90, 069416078.


Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național. Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte: Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore; Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Ne pare rău de situația în care ne aflăm și ne cerem scuze pentru incomoditate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?