Film "Grădina Sovietică”

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Septembrie 2019, 19:00 Sâmbătă
Preț: Intrare liberă
Locul:Kentford - Ștefan cel Mare 202

Descriere

Pe 14 septembrie, echipa Hai Moldova te invită la IarmarEco să vizionezi avanpremiera documentarului de lung-metraj Grădina Sovietică / The Soviet Garden, în regia lui Dragos Turea.

În timp ce investighează moartea misterioasă a bunicii sale, Dragoș Turea, un regizor din Republica Moldova, descoperă un experiment științific secret. Dragoș dezvăluie planul secret al lui Nikita Hrușciov de a transforma Moldova în Grădina Sovietică pentru aplicarea energiei atomice în agricultura locală.

În 2019, documentarul de lung metraj „Grădina Sovietică” a participat în competiția oficială la cea de-a 25-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo.

Echipa Hai Moldova va fi la IarmarEco, târgul oportunităților ecologice, pe 14 și 15 septembrie. Pe lângă film, în colțișorul nostru de la târg veți afla mai multe informații despre Campania națională de colectare a deșeurilor electronice și platforma faradeseuri.md, pe care le lansăm oficial pe 15 septembrie.

Avanpremiera documentarului este un eveniment desfășurat în cadrul campaniei Moldova #faradeseuri, organizată de EcoVisio cu suportul Facilității de Asistență Tehnică a Fondului Green for Growth (GGF TAF) și finanțat de Uniunea Europeană în cadrul inițiativei EU4Energy.

Intrarea la film este gratuită. Filmul va fi subtitrat în engleză.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?