Festivalul "Future Shorts Spring Season"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 27 Mai 2012, 18:00 Duminică
Preţ: 60 Lei

Descriere

După succesul incontestabil al primei ediţii şi biletele epuizate cu câteva zile înainte de proiecţie, Future Shorts Moldova lansează ediţia cu numărul 2. În aceleaşi tradiţii ale filmului bun şi foarte bun, de data aceasta producţiile din selecţia de primăvară au ca subiect dragostea.
Animaţii în tehnici diverse, efecte speciale şi pur şi simplu poveşti emoţionante, bine realizate care vin să elogieze sentimentul ce te face să-ţi pierzi capul sau să mişti munţii din loc.

7 filme de excepţie, prezentate anterior la Oscar, Cannes, Sundance, Berlinale, nominalizate la Bafta şi aclamate de lumea întreagă, vin în faţa publicului din Chişinău. Unul din hiturile mult aşteptate ale serii va fi filmul „The Bear" (Ursul), al regizorului Nash Edgerton, renumit prin filmul „The Spider".

Future Shorts a revoluţionat conceptul de Festival de film şi a introdus noţiunea de „pop-up festival" sau „festival spontan", genul de festival de film care se organizează în fiecare lună, cu cele mai bune filme şi efect maxim.

Astăzi reţeaua Future Shorts cuprinde peste 140 de oraşe din 54 de ţări, iar anual evenimentele Future Shorts acumulează un total de peste 500.000 de spectatori online şi offline.

Future Shorts Moldova se organizează sub umbrela www.KISHINOW.com (Chisinau Short film Initiative), o iniţiativă de popularizare a filmului de scurt metraj. KISHINOW este un proiect comun ALTFilm (co-organizator anim'est) şi Auto Cinema (primul cinematograf „Drive In" din Moldova).

Filmele vor fi proiectate în versiunea originală, cu subtitrări în rusă.

Data: Proiecţia Future Shorts va avea loc pe 27 mai, ora 18.00 la Cinema ODEON.


Preţ bilet:
60 lei. 

Preţ bilet: 60 lei. 


Cumpără Bilete


Notă: Numărul biletelor este limitat aşa că sfătuim pe toată lumea să-şi cumpere unul din timp.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?