Festivalul "Future Shorts"

VOI MERGE 3

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 26 Februarie 2012, 18:00 Duminică
Preţ: 60 Lei

Descriere

Premiul OSCAR pentru cel mai bun scurt metraj – God of Love - va fi proiectat la Chişinău.ia

Începând din 2012, Chişinău va găzdui cel mai mare festival de scurt metraje din lume - Future Shorts. Lansat în 2003, Future Shorts a devenit în scurt timp un nume de referinţă în lumea filmului de scurt metraj şi un „timbru" pe care orice autor de scurt metraj tinde să-l obţină, ca şi simbol al calităţii.

Future Shorts a revoluţionat conceptul de Festival de film şi a introdus noţiunea de „pop-up festival" sau „festival spontan", genul de festival de film care se organizează în fiecare lună, cu cele mai bune filme şi efect maxim.

Astăzi reţeaua Future Shorts cuprinde peste 140 de oraşe din 54 de ţări, iar anual evenimentele Future Shorts acumulează un total de peste 500.000 de spectatori online şi offline.

Selecţia de iarnă prezentată la Chişinău conţine cele mai aclamate filme de scurt metraj din anul 2011, inclusiv premiul OSCAR pentru cel mai bun scurt metraj - God of Love. Future Shorts Moldova se organizează sub umbrela www.KISHINOW.com (Chisinau Short film Initiative), o iniţiativă de popularizare a filmului de scurt metraj.

Având sloganul EVERY DAY IS A SHORT FILM, în fiecare zi KISHINOW prezintă publicului un nou scurt metraj pe site, iar off line se organizează proiecţii şi alte evenimente legate de filmul scurt. KISHINOW este un proiect comun ALTFilm (co-organizator anim'est) şi Auto Cinema (primul cinematograf „Drive In" din Moldova)

 
Filmele vor fi proiectate în versiunea originală, cu subtitrări în rusă. 

Data: Proiecţia Future Shorts va avea loc pe 26 februarie, ora 18.00 la Cinema ODEON.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?