Tur Cultural, Tema Motivație

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 28 Iulie 2019, 19:00 - 21:00
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 078775701

Descriere

Când ultima dată ați fost înconjurat de artă în timp ce savurați vinul preferat într-o atmosferă detașată? 
Vă invităm la o seară în care o să călătoriți prin toate emoțiile și spațiile cosmice - primul eveniment, din multe altele care urmează, cu titlul “Motivația” din cadrul proiectului “CoolToura”.

Știm cât de mult contează să fii susținut și motivat de tine însuți și de mediul care te înconjoară, să crezi în tine, ca să te poți dezvolta și perfecționa în domeniul tău și să primești plăcere și împlinire de la ceea ce faci, din acest motiv am ales să te ajutăm prin acest eveniment.

La eveniment vei avea ocazia să asculți 10 poeți tineri și lucrările lor, cvartetul „Gentlequart”, care îi va acompania pe tinerii talentați, cântece din renumite filme și seriale, iubite de toți. Îți vom bucura ochii cu o minunată expoziție a unei tinere pictorițe și îți vom arăta un video filmat de noi, cu mult drag.

Te așteptăm la eveniment pentru a-ți dărui o doză de energie pozitivă, optimism și curaj la reușita ambițiilor propuse.
Participarea la eveniment este gratuită, trebuie, însă, să-ți rezervi un loc la ‭078775701‬

Despre proiect:
Proiectul „CoolToura” își propune să promoveze tinerii artiști: poeți, muzicieni, actori, pictori, dansatori, regizori de film, prin organizarea unei serii de evenimente tematice, care vor avea loc o dată în două luni. Fiecare eveniment va fi inedit și diferit de cel precedent prin abordarea a noi subiecte, populare în rândul tinerilor.

În acest proiect sunt bineveniți toți tinerii artiști, care doresc să-și dezvolte aptitudinile în domeniul său și nu doar. Tindem să devenim o comunitate mare și puternică, care își va susține tinerele talente și vor dezvolta o ramură culturală consolidată și solidară în Republica Moldova.

Organizatorii proiectului:
A.O. Intermezzo music - Fondator (Ion Șișcanu)
Clubul poetic Poetry Hub Moldova - (Petru Raicu)


MOTIVATIE

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?