Chișinău Mini Maker Faire

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 Octombrie 2018, 10:00 - 18:00
Preț: Intrare liberă
Locul:Tekwill

Descriere

Chișinău Mini Maker Faire revine în 2018 cu cea de-a doua ediție!
Chișinău Mini Maker Faire, unicul festival de tehnologie din Republica Moldova, revine pe 13 octombrie. Ediția din 2018 te așteaptă cu o expoziție impresionantă, ateliere captivante și inovații surprinzătoare, made in Moldova. Mini Maker Faire este pentru întreaga familie, de la mic la mare, iar participarea este gratuită :)
Evenimentul se aliniază celui mai mare festival tehnologic internațional – Maker Faire, care se desfășoară în peste 38 de țări și are drept scop informarea, conectarea și extinderea comunității de entuziaști în tehnologie, creatori și inovatori.
Dacă te pasionează tehnologiile, îți place să meșterești lucruri surprinzătoare sau ești mereu pus pe descoperiri și creare de soluții de optimizare, acest eveniment este pentru tine. Vino să cunoști makerii și entuziaștii tech din Moldova, să te inspiri, să afli detalii interesante și stabilești contacte utile.
Te așteptăm să vii împreună cu familia, pe 13 octombrie, între 10:00 și 18:00, la FabLab Chișinău și Tekwill (str. Studenților 9/11) și îți promitem o experiență de ținut minte!
Evenimentul este organizat de către Tekwill și FabLab Chisinau. Parteneri și donatori: USAID, Guvernul Suediei, ADC - Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare, Make: Magazine. Companii partenere: NANU Market, Ellation Moldova, Liechtenstein Development Service (LED).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?