Concert de Anul Nou pe stil vechi - Nisporeni

VOI MERGE 4

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Ianuarie 2018, 17:00 Duminică
Preț: Intrare liberă
Locul:Nisporeni

Descriere

Spectacol de EXCEPŢIE la Nisporeni, de Anul Nou pe stil vechi.

Un pationar, un carusel, două tobogane, dar şi alte distracţii au fost inaugurate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în centrul oraşului Nisporeni. Toate distracţiile vor fi gratuite, costurile fiind acoperite de Fundaţia „Edelweiss”. Vă dorim tuturor să vă bucuraţi de acest Târg. Să aveţi parte de un an nou cât mai liniştit şi toate bune. La mulţi ani!” a spus directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss, Lidia Cucoş, la deschiderea Târgului.

Distracţia se va încinge duminică, în ziua de Sfântul Vasile, când pe scena din Nisporeni vor concerta celebri interpreţi din România, dar şi talentaţi artişti autohtoni:

  • Carla`s Dreams,
  • 3 Sud Est,
  • Antonia,
  • Adriana Ochişanu,
  • Formaţia Lume
  • Akord, vor încânta publicul prezent la concert. Spectacolul va începe la ora 17:00 şi va culmina cu un foc de artificii. „Vreau să mulţumesc Fundaţiei Edelweiss pentru acest frumos cadou şi toate aceste frumoase activităţi, care îi vor bucura pe cetăţenii noştri, până la sfârşitul lunii ianuarie.”, a spus preşedintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeş.

Târgul Sărbătorilor de Iarnă de la Nisporeni continuă tradiţia acţiunilor de sărbători organizate de Fundaţia „Edelweiss”. Încă din luna decembrie, Edelweiss a deschis, în cadrul Târgului de Crăciun din Chişinău, un atelier de creaţie unde copiii pot confecţiona decoraţiuni tematice în cel mai frumos cadru de sărbătoare.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?