Абонамент ЕВРО-2020 - УЕФА / Молдова - Франция

Я ПОЙДУ 54

Выберите один из вариантов:

Изображения

Подробная информация

Дата: 22 Марта 2019, 21:45 Пятница
Цена: 400 - 800 лей

Описание

Vânzarea abonamentelor s-a încheiat

"Împreună - de la început până la sfârșit!

Visul tău e la un pas distanță de a deveni realitate.
Echipa națională urmează să întâlnească campioana mondială în exercițiu - selecționata Franței în frunte cu legendarul fotbalist și antrenor Didier Deschamps.
Meciul secolului al Moldovei se va disputa la Chișinău, pe 22 martie, 21:45 pe stadionul Zimbru. Acces pe stadion va fi permis de la orele 19:45.

Mbappé, Griezmann, Pogba și alte staruri ale Cocoșilor Galici urmează să joace împotriva lui Epureanu, Ioniță, Gînsari și întreaga selecționată a Moldovei, în primul meci din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2020.

Moldova face parte din grupa H preliminară, alături de selecționatele Albaniei, Andorrei, Franței, Islandei și Turciei.

Vino să fii alături de echipa națională. Chiar dacă va fi o misiune dificilă, echipa condusă de Alexandru Spiridon va lupta până în ultima secundă. Iar Franța și întreaga lume va afla cum joacă naționala acasă, în Moldova - cu dedicație și suport extraordinar din partea fanilor.

#împreună #haimoldova

BILETE:

  • Fiecare abonament sau bilet procurat va fi nominal. Oricare cumpărător va trebui să completeze datele de identificare pentru fiecare abonament sau bilet procurat (nume, prenume, data nașterii, sex, email, telefon de contact și cel mai importantULTIMELE 6 cifre din codul personal).
  • Cantitatea maximă de abonamente sau bilete cumpărate la o singură tranzacție este de 6 unități.
  • Orice cetățean (copil sau matur) are cod personal care este indicat în documentul de identificare, originalul cărora va trebui prezentat împreună cu biletul procurat în zonele de acces.
  • Imagini de pe telefon sau copiile documentelor nu vor fi luate în considerație.
  • Această măsură este necesară pentru a evita speculațiile cu bilete.

ABONAMENTE:
Din 25 februarie până la 10 martie (în limita stocului):

ACCESUL LA STADION:

Pentru buna desfășurare a evenimentului, FMF împreună cu Primăria mun. Chișinău și organele de ordine publică pregătesc un plan de activități pentru ziua meciului.
În primul rând, Vă recomandăm să folosiți transportul public. Vor fi puse în circulație mai multe unități de transport în direcția stadionului, cât și după meci.
Porțiunea de drum a bd. Dacia, de la str. Burebista până la str. Cuza Vodă, din direcția Aeroport - Centru va fi zonă pietonală cu amplasarea porților de acces și control pentru suporteri.

Transportul public va fi redirecționat pe str. Burebista cu 2 ore înainte de meci, iar restul transportului va fi dirijat de poliție.

Pentru a avea acces spre zona pietonală va trebui să prezentați biletul pe dispozitiv mobil sau imprimat pe hârtie și obligatoriu documentul de identificare în original pe care este indicat codul personal, introdus pe abonament sau bilet la procurare.
În ziua meciului Vă rugăm să respectați toate solicitările colaboratorilor organelor de ordine publică și a stewarzilor. În acest sens, Vă rugăm să veniți la stadion minim cu 2 ore înainte de începutul partidei."

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?