La un ceai de TEI cu Ion Sapdaru - "Afacerea EST"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 30 Martie 2017, 18:30 Joi
Preţ: 70 - 100 lei
Telefon Informaţii: 022 233 833 / 079 233 833

Descriere

"Afacerea Est" spune povestea unei prietenii dintre doi moldoveni, Marian (Constantin Pușcașu), un intelectual de provincie, și Petro (Ion Sapdaru), un oportunist plin de idei. Cei doi se avântă într-o călătorie nebunească în căutarea banilor necesari pentru a-și îndeplini visurile: Marian vrea să se căsătorească cu Veronica (Anne Marie Chertic), în timp ce Petro își dorește o macara pe care s-o închirieze. Ei decid să devină parteneri de afaceri și încep să lucreze la un plan: să vândă un vagon de potcoave. Planurile li se dau peste cap, dar cu toate acestea Marian și Petro nu își pierd optimismul și încearcă alte metode de a se căpătui.

Premii:

  • 1. Cel Mai Bun Scenariu la Tallinn Black NIghts International Film Festival
  • 2. Ion Sapdaru şi Constantin Puşcaşu împart distincţia pentru Cel Mai Bun Actor la Tallinn Black NIghts International Film Festival

În cadrul seratei La un ceai de TEI, după vizionarea filmului toți doritorii vor avea ocazia să participe la o discuție cu actorul, regizorul și scenaristul de film, Maestrul Ion Sapdaru și să servească ceai de TEI gratis.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?