Filmul "Vicky Cristina Barcelona"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 23 Iulie 2018, 21:00 Luni
Preţ: 85 lei
Telefon Informaţii: 068 500 504
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeţi ziua în care doriţi să primiţi alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Filmul "Vicky Cristina Barcelona"
Începutul evenimentului:23 Iulie 2018, 21:00
Evenimentele trecute
  • 13 August 2017, 21:00 Duminică

Descriere

Vicky şi Cristina sunt prietene bune, dar au păreri complet diferite despre dragoste. Vicky este sensibilă şi logodită cu un tânăr respectabil.. Cristina este dezinhibata atât sexual cât şi emoţional, în permanenţă căutare de pasiuni ce o vor face să plutească.

Într-o seară, la galeria de artă, Cristina, pune instantaneu ochii pe cel mai provocator bărbat din încăpere, Juan Antonio (Javier Bardem), un pictor chipeş. Cristina devine şi mai intrigată când Judy îi şopteşte că Juan Antonio a avut o relaţie atât de explozivă cu fosta sa soţie, Maria Elena (Penelope Cruz), încât au încercat să se omoare unul pe celalalt. Mai târziu în noaptea aceea, cand Vicky şi Cristina iau masa împreună, Juan Antonio se apropie de masa lor cu o propunere îndrazneaţă: să evadeze alături de el într-o călătorie în oraşul provincial Oviedo, unde îi propune să exploreze minunile culturale, să bea vin şi să facă dragoste împreună. Vicky consideră propunerea lui dezgustătoare, dar Cristina este încântată de cât de direct este şi de charisma lui şi o convinge pe Vicky să vină şi ea.

După o zi de vizitat şi cinat în Oviedo, Juan Antonio vorbeşte în termeni deschişi despre minunata Maria Elena, marea iubire a vieţii sale. În ciuda legăturii lor profunde, pasiunile lor erau prea mari pentru a putea fi împreună. Odată lucrurile au luat-o atât de razna, încât Maria Elena l-a înjunghiat într-o criză nebună de gelozie.

În noaptea aceea, Juan Antonio le invită pe fete în camera sa - ofertă pe care Vicky o refuză dar pe care Cristina o acceptă. Dar înainte ca Cristina şi Juan Antonio să sară în pat împreună, Cristina se îmbolnăveşte şi rămâne ca Vicky să petreacă restul weekend-ului împreună cu el. Juan Antonio o ia pe Vicky să îl cunoască pe tatăl lui şi îşi deschide sufletul cu privire la speranţele din copilăria sa şi relaţia tulbure cu Maria Elena. Descoperindu-i o latură mai profundă, Vicky începe să îi povestească despre decepţiile ei şi în timpul nopţii romantice dinaintea plecării lor din Oviedo, Vicky şi Juan Antonio fac dragoste.

După ce se întorc în Barcelona, Vicky nu se poate gândi la altceva decât la Juan Antonio. între timp îi acordă atenţie disponibilei şi doritoarei Cristina, care în curând se mută cu el. Când Vicky îşi arată dezamăgirea, el subliniază faptul că ea e logodită, că ar cauza prea multă durere inutilă tuturor dacă ar continua.

Într-adevăr, logodnicul lui Vicky, Doug (Chris Messina) ajunge în Barcelona devreme şi cei doi se căsătoresc la scurt timp după.

Pe măsură ce Cristina şi Juan Antonio trăiesc o viaţă de vis împreună, într-o noapte el este trezit de un telefon alarmant - fosta soţie a lui Juan Antonio, Maria Elena, este în spital după o încercare de a se sinucide. Întorcându-se acasă cu frumoasa şi temperamentala Maria Elena, Juan Antonio îi explică Cristinei că va trebui să stea cu ei câteva luni, deoarece nu are unde să se ducă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?