Filmul "Ia ghici, cine?"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 10 Noiembrie 2017, 23:00 Vineri
Preţ: 85 lei
Telefon Informaţii: 068 999 608 / 068 500 504
Evenimentele trecute
  • 17 Iulie 2017, 21:00 Luni
  • 3 Iulie 2017, 21:00 Luni

Descriere

Percy Jones se mandreste cu faptul ca are intotdeauna dreptate, mai ales cand e vorba de binele familiei sale. Intr-o zi, fiica sa Theresa isi aduce prietenul, Simon Green.

Din punctul de vedere al lui Percy, nici un barbat nu e suficient de bun pentru fiica sa, iar prietenii de pana atunci ai Theresei - tot felul de artisti obscuri - n-au facut decat sa-i intareasca aceasta convingere. Verificandu-i situatia financiara, Percy constata cu bucurie ca Simon are ceea ce se numeste "un dosar bun". Ca urmare, pentru prima data Percy asteapta cu nerabdare si speranta sa-l cunoasca pe prietenul fiicei sale.

Dar… Cel care-i va trece pragul este cu totul diferit de ginerele visat - o combinatie intre Denzel Washington, Colin Powell si Tiger Woods. Percy este mai mult decat consternat cand constata ca prietenul fiicei sale este… alb!

Trecand peste socul initial, Percy incepe sa-l intergogheze pe Simon despre familia sa, educatie, cariera si sporturile favorite. Simtindu-se incoltit, Simon isi inventeaza un trecut de pilot de curse, ceea ce nu face decat sa accentueze suspiciunile lui Percy.

Oricat s-ar stradui Simon, incercarile sale de a face impresie buna nu duc la nici un rezultat. Percy il respinge la fiecare pas, cu ideea fixa de a demonstra ca Simon e un impostor si a-l face sa renunte la relatia cu fiica sa.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?