Ștefan Eșanu - Work in Progress

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Iulie - 9 August 2017
Preț: Intrare liberă
Locul:iHUB Chisinau

Descriere

Vintage în colaborare cu IHUB Chișinău vă prezintă o expoziție solo a reputatului artist moldovean Stefan Esanu, întitulată „Work In Progress”. După succesul precedentelor expoziții “Măd in Moldova” și „La Datorie”, artistul vine cu douăzeci de lucrări reprezentative ale celor mai noi experimente artistice. Fiind inspirat de o multitudine de experiențe și realități moldave, Eșanu este în căutarea drumului său spre piedestalul modernismului artei naționale.

Lucrările artistului relevă un exemplu de curaj și optimism, reușind să-și adjudece locuri în multiple curente artistice, de la Pop Art, Suprarealism, Primitivism, până la Expresiniosm. Extrem de metodic și precis, Eșanu petrece zile întregi contemplând și planificând compoziția, înainte de a alege cu atenție combinațiile de culori pentru a finaliza lucrarea. Artistul operează într-un cadru libertin a formei și a liniei, ceea ce îi permite să conjure opere de artă profund emoționale și în mișcare, care redefinesc estetica și sensul picturii în epoca digitală.

„Work In Progress” este o expoziție originală care oferă o multitudine de lucrări din diferite serii și stiluri, aratând de fapt că artistul nu are un răspuns finit despre direcția ce va prevala în viitorul creativ. Acest lucru creativ continuu este îndeosebi similar atmosferii și ambianței centrului IHUB, ce îl face perfect pentru a fi gazda acestei expoziției.

Înregistrațivă aici

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?