YouthSpeak Forum Moldova

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 27 Mai 2017, 09:00 Sîmbătă
Preţ: 150 lei
Telefon Informaţii: 068 999 608; 060 889 089
Locul:Tekwill

Descriere

Prieteni, Moldova YouthSpeak Forum revine la cea de-a doua ediție! Tinerii care vor să-și facă vocea auzită sunt invitați cu mare drag pe 27 Mai, începând cu ora 9:00, la Tekwill!

YouthSpeak Forum este o mișcare globală organizată anual în peste 120 de țări. Vino să discutăm împreună cu speakerii din domenii și generații diferite:
lideri ai societății civile, reprezentanți ai afacerilor de succes din Moldova, dar și din administrația statului, despre cele 17 Obiective de Dezvoltare Sustenabilă setate de Organizația Națiunilor Unite în anul 2015 și să generăm soluții pentru a aduce un impact în Moldova.

YouthSpeak Forum va întruni peste 15 speakeri și va fi structurat în 3 părți:

Inspirare: în prima etapă a forumului va avea loc interacțiunea dintre diverși speakeri, lideri ai societății civile, reprezentanți ai afacerilor de succes din Moldova, persoane importante din administrația statului.

Implicare: participanții vor fi grupați în echipe și vor încerca să găsească soluții reale pentru problemele aduse în discuție, generând noi proiecte și idei care vor fi ulterior implementate.

Acționare: pentru a crea un impact real, ideile se vor transforma în acțiuni concrete. Astfel, grupurile de tineri vor căuta diverse metode pentru a pune în practică soluțiile discutate.

Fii Vocea Generației Tale la #YouthSpeakForum!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?