Tîrg caritabil cu vedetele Instagramului

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Octombrie 2018, 15:00 Duminică
Locul:Garderoba
Evenimentele trecute
  • 20 Octombrie 2018, 12:00 Sâmbătă

Descriere

Speranța moare ultima, iar dorința de a trăi alături de cei dragi este prea puternică pentru a ceda în fața bolii. Cu aceste gînduri trăiește zilnic Ion Dunaf, diagnosticat cu ciroză hepatică.
Garderoba organizează un tîrg de caritate cu Felicia Sirbu, ruda dlui Dunaf, cu scopul de a dona tot venitul în urma tîrgului pentru tratamentul apropiatului familiei.
Pe data de 20 octomrbie, str. Pușkin 14, ora 12.00 - 15.00, Felicia Sîrbu își descarcă garderoba personală pentru a efectua un gest nobil și altruist pentru ruda sa.
Vă așteptăm pe toți să vedeți ținutele scoase la vînzare a frumoasei Felicia Sirbu

 

Garderoba organizează un eveniment de caritate pentru susținerea lui David Ostaf, copilașul de 1 an diagnosticat cu paralizie cerebrală.
Fashionista Aliona Sweetface Olga Blanc și Wardrobe își descarcă garderoba pe data de 21 octombrie, str. Pușkin 14, ora 15.00 - 19.00.
Nici un text nu poate înlocui cuvintele unei mame în suferință: ”A avea un copil cu dizabilități este una dintre cele mai copleșitoare experiențe pentru un părinte... Zi de zi îi vad ochii care îmi cer ajutorul, iar eu ca mamă îndurerată vă cer ajutorul Dvs... Cer din toată inima, ajutorul oamenilor cu suflet mare, care îmi înțeleg durerea și care vor să ne susțină”.
Să îl ajutăm pe David să poată avea o viață fără chin și dureri!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?