Orășelul Sportiv Orange 2018 - Fii cu #OchiiPeMinge

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Iunie - 15 Iulie 2018
Preț: Intrare liberă
Locul:Scuarul Teatrului de Opera si Balet

Descriere

Am așteptat cu toții vara aceasta ca să fim cu #OchiiPeMinge.

Acum, zilele și serile de vară vor prinde și mai multă culoare, energie și emoție, pentru că din 14 iunie și până pe 15 iulie, în Orășelul Sportiv Orange vom urmări împreună meciurile Campionatului Mondial de Fotbal, care are loc în țara lui Pușkin și Tolstoi, în cea mai întinsă țară din lume, locul matrioștelor și a baletului - Rusia.

Noutatea din acest an este Orange Gaming Zone, acolo unde din 14 iunie și până pe 14 iulie va fi organizat un e-World Cup FIFA Moldova, la care poți să participi singur sau cu prietenii și să câștigi premii. Vezi mai multe detalii despre Gaming Zone și regulament aici: http://fifa.fmf.md

Vino cu prietenii pe stadionul virtual din Orășelul Sportiv Orange ca să urmărești pe marile ecrane cele mai tari meciuri și să susții echipele preferate. În plus, e un prilej extraordinar ca să te distrezi și să te bucuri de surprize și multe premii.

La fel, te încurajăm să încarci pozele tale din Orășelul Sportiv cu hashtagul #OchiiPeMinge, ca să trăim împreună emoția de la Mondiale.

Intrarea este liberă. Fii cu #OchiiPeMinge cu Orange.

Descoperă cântecul oficial al acestei ediții a Campionatului Mondial de Fotbal și fii gata să trăiești cele mai tari emoții.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?