Olympic Fest 2017

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 20 Mai 2017, 15:00 Sîmbătă
Preţ: Intrare liberă
Locul:Piaţa Marii Adunări Naţionale

Descriere

Olympic Fest – sărbătoarea sportului pentru toți este un eveniment de proporţii, ce întrunește în fiecare an în Piața Marii Adunări Naționale mii de oameni, indiferent de abilități sportive, vârstă sau ocupație, pentru a celebra valorile Olimpice de excelență, prietenie și respect.

Timp de o zi, PMAN se transformă într-un ”carnaval” al sporturilor, participanții având ocazia să practice alături de cei mai buni sportivi și antrenori diverse probe sportive, precum taekwondo-ul, trânta, tenisul, tirul cu laser, scrima, karate-ul, baschetul, atletismul, fotbalul, tenisul de masă sau badmintonul.

La ora 15:30, chișinăuenii sunt așteptați să participe la un flashmob inedit – Hora Ineleor Olimpice.
Startul tradiționalei Curse Olimpice de alergări pe distanța de 3,5 km va fi dat la 16:00.

Amatorii sportului vor avea posibilitatea să participe la divesre ateliere monitorizate de federațiile naționale cu scopul de a demonstra atractivitatea diverselor genuri de sport: fotbal, tenis, tir cu arcul, street basket, box, karate, taekwondo, lupte, pentatlon modern, badminton,tenis de masă, etc.

Programul va include, de asemenea, activități sportive pentru întreaga familie, oportunități de a încerca noi sporturi sub îndrumarea medaliaților și Campionilor Olimpici. Mămicile se vor întrece la cel mai tare concurs de alergat cu cărucioarele, iar cei mai mici pici - la campionatul de mers de-a bușilea. Micii pictori își vor etala talentul în cadrul unui concurs de desen.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?