Legal Hackathon

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 7 Decembrie 2018, 17:00 Vineri
Locul:iHUB Chisinau

Descriere

CINE?
Asociația Obștească INVENTO cu sprijinul Fundației Freedom House in Moldova și în parteneriat cu comunitatea Chisinau Legal Hackers, organizează în premieră pentru Republica Moldova - Legal Hackathon Chișinău 2018.

CE?
Legal Hackathon reprezintă o competiție care are drept scop să faciliteze dezvoltarea inovațiilor în sistemul justiției cât și în sistemul de servicii ce au drept scop realizarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale cetățenilor, atât în sistemul public, cât și cel privat.

CUM?
Timp de un weekend (7-9 decembrie) participanții vor lucra în echipe și vor dezvolta soluții pentru provocările curente din sistem, astfel încât acestea să contribuie la îmbunătățirea sistemului de justiție, accesului la justiție, optimizarea proceselor de lucru și a procedurilor legale și tot ce se regăsește la intersecția dintre tehnologie și lege. Pe parcursul evenimentului participanții vor beneficia de training și formare în domenii, precum: Design Thinking, Minimum Viable Product, Marketing strategies, UX Design. Totodată echipele vor avea parte de o sesiune de coaching din partea antreprenorilor ce au reușit să dezvolte un start-up în Republica Moldova.

DE CE?
Pentru echipele câștigătoare sunt prevăzute 3 premii a câte $2000 (USD) și invitația de a participa gratuit la Innovating Justice Forum.

UNDE?
În inima Chișinăului, în incinta iHUB Chisinau, str. 31 August 1989, 78.

DEADLINE:
Termenul limită pentru înscrieri - 30 noiembrie, 2018.
Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și necesită înregistrare prealabilă.

ÎNREGISTRARE:
http://bit.ly/2zOatXg

MAI MULTE DETALII:
http://legalhackathon.md/

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?