FuckUp Nights Moldova, Vol. IV

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Aprilie 2018, 19:00 Vineri
Preț: 290 / 480 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 068 999 608 (L-V, 09:00 - 18:00)
Locul:Jaguar-Land Rover-Volvo

Descriere

FuckUp Nights Moldova, Vol. IV

Ne-au refuzat 13 bărbați. Și atunci am decis să invităm femei.

Iată cine dintre business-ladies din țara noastră au avut destul curaj să accepte să-și împărtășească failurile la FuckUp Night Special Edition.

VALENTINA UZUN, șef "Azamet Grup" SRL
Femeie slabă de fire ? N-am auzit. Deși a făcut studii în domeniul jurnalismului, a decis că e mai bine să- și deschidă o afacere proprie. În 1997 a investit toți banii pe care și avea (toți 240 de dolari) într-un chioșc cu produse alimentare în satul Cazaclia. În 20 de ani și-a transformat start-up- ul rural într-o companie de distribuție, care livrează produse alimentare prin întreaga Moldovă. Pe lângă asta, a pornit producerea untului de arahide, a deschis trei restaurante Andy’s Pizza prin franchising și nu are de gând
să se oprească aici.

YOLKA FLYMAN, interpretă
Lumea o cunoaște ca interpretă, filolog, prezentatoare radio, director de creație la o agenție de publicitate din Chișinău. Ea însă zice că aceste informații nu mai sunt actuale și că acum e "mama dragonului, născută din furtună". Mai creează din când în când, dar de acasă, când nu aleargă după fiul său. Cântă. Numai dacă vrea.

ANYA GLAZKINA, fondatoarea portalului Locals.md
Jurnalistă. Prea puțin spus. Jurnalistă profesionistă. Datorită creației sale, portalului despre viața urbană - Locals.md, aflăm că pe lângă politică, mai este o mulțime de noutăți interesante. Datorită Anei aflăm că în Chișinău sunt o groază de locuri de vizitat, lucruri de aflat și oameni de cunoscut.

DINA OVSEANIC, director HR la Andy's Pizza
Matriarhul gestionării cadrelor umane. Citește oamenii de la prima vedere, cunoaște tehnici din HR-ul alb și negru, dezleagă orice vrajă, având în față doar CV-ul. Pare firavă și plăpândă. Dar cuvântul-cheie e "pare". Un adevărat exemplu pentru cei care nu știu cum să mai facă studii într-un nou domeniu, atunci când ziua lucrezi într-o companie cu o mie de angajați, iar seara te așteaptă acasă trei copii.
***
Suntem siguri că știi despre ce eveniment vorbim, dar dacă totuși s-a întâmplat că ai ratat momentul, atunci trebuie să citești asta: mișcarea apărută în 2012 în Mexico s-a extins în 252 de orașe din întreaga lumea și a ajuns și până la Chișinău. 4 speakeri de succes povestesc foarte deschis despre fuckup-urile pe care le-au trăit. Fiecare dintre ei are 10 minute ca să-și povestească istoria, după care răspunde la întrebările din sală. Noi între timp îi ascultăm, gustăm bere craft, ne distrăm cu prietenii și simțim din
plin vinerea!

Partenerii și prietenii noștri de la DAAC-Hermes ne-au oferit amabil sala autocentrului Jaguar - Land Rover - Volvo ca să putem să ne simțim comod într-un loc spațios. Așa că te așteptăm pe data de 27 aprilie, la ora 19.00 împreună cu prietenii tăi pe bul. Dm. Cantemir 14 ca să mai auzim o porție de istorii cu failuri.
Prețul biletelor.

Vii singur - 290 de lei, vii cu un prieten - 480 pentru ambii.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?