Fuckup Nights Moldova

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 4 August 2017, 20:00 - 22:30
Preţ: 450 lei
Telefon Informaţii: 060 889 089 / 068 999 608

Descriere

Să mă f** în toate poveștile voastre despre succes! Vine nu știu ce drac să mi se laude cât e de bravo! Da' eu ce am cu asta?
El a încercat să facă bani. Bravo că a reușit. Am mai auzit istorii ca ale lui de o mie de ori.
Poate e un geniu? Poate a dat peste parteneri mai slabi cu firea? Da' poate are vreun naș care lucrează la vamă sau prin structuri mai serioase?
Rețeta lui nu mă va ajuta să-i repet succesul. În schimb eu vreau cum să nu dau cu capul în vreun gard.
Fiecare succes are în spate sute de fuckup-uri. E util să știi care dintre decizii au fost cele mai
tâmpite. Și de ce să nu fac la fel.
Doar că nimeni nu vrea să vorbească despre asta. Toți se cred genii în afaceri. Și dacă vor zice despre eșecuri, riscă să rămână fără coroana de pe cap. Ferească sfântu să-și păteze careva imaginea.
Și totuși. Am găsit în Chișinău curajoși care povestesc deschis despre cele mai epice eșecuri pe care le-au trăit.
La FuckUp Nights Moldova
Primii patru care au acceptat provocarea și sunt gata să spună despre cele mai feerice dintre
eșecurile sale sunt:

  • ANDREI ELISTRATOV, director Jaguar Moldova
    Despre cei care sunt ca el zic „nujnic și vajnic". Șie chiar pe meritate. De fiecare dată când vă apare ideea să procurați o mașină să știți că e din cauza lui Andrei. Administrează departamentul de publicitate la Daac-Hermes. În timpul liber vinde mașini Jaguar. Este pasionat de Capoeira braziliană - un fel de luptă cu elemente de acrobație. Luând în considerație dimensiunile lui, noi credem că e de prisos.
  • IURII GOREA, coproprietar Dreamups Innovation Campus Broker, startup-er, aduce lumină în mase, bineînțeles, de cea cu LED-uri. Iurii este proprietarul DAS Light. Întotdeauna zâmbește flegmatic, chiar și atunci când lucrurile nu stau deloc strălucit. Se spune că știe o mantră calmantă, de care a aflat de la budiștii din Trușeni. Dacă-l rugăm să împărtășească secretul, din nou zâmbește flegmatic. Crede că un om care nu a trecut prin cel puțin trei eșecuri nu are dreptul de a se numi antreprenor.
  • VALERIU PLEȘCA, ex. Ministrul apărării, investitor, președintele consiliului administrativ Steaua Grup Descrierea acestei personalități nu poate fi pronunțată dintr-o singură răsuflare. Filantrop, deputat, investitor, инвестор, ctitor, doctor în științe, încă o dată deputat, cavalerul ordinului Gloria Muncii și chiar Ministrul Apărării. În prezent activează în domeniul imobilului, al tehnologiilor avansate în agricultură și al energiei regenerabile. A avut parte de câteva eșecuri serioase. Dar spre deosebire de alți businessmani, niciodată nu i-a fost rușine să vorbească deschis despre ele.
  • ANATOLII SOKOLOV, director "Hendrix Bail" și al rețelei Baby-boom. Miile de copii din Moldova ar putea să-i mulțumescă pentru o copilărie fericită și uscată cu haine și jucării. Nestle, Gerber, Hame, Avent, Brevi - brandurile pe care le iubesc atît de mult toți actualii părinți se găsesc pe polițele magazinelor datorită lui. Anatolii este un colecționar al propriilor fuckup-uri. A pierdut sute de mii (da, e vorba de bani) dintr-o singură dată, dar de fiecare dată a făcut concluziile necesare ca să reușească să câștige și mai mult.

FuckUp Nights se desfășoară în 144 de orașe din lume, în 53 de țări - pe toate continentele cu excepția Antarctidei. În fiecare lună mai mult de 10 000 de persoane de pe întraga planetă merg la FuckUp Nights ca să audă istoriile eșuate și fuckup-urile pe care le-au trăit alții.
Pe data de 4 august FuckUp Nights se va desfășura pentru prima dată în Moldova.

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?