Eroii Businessului Moldovenesc

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 21 Mai 2017, 18:00 Duminică
Preţ: 200 Lei
Telefon Informaţii: 068 999 608; 060 889 089
Locul:Business-Center V-CONTINENTAL

Descriere

Nu vă vom explica detaliat, cine sunt Eroii Businessului Moldovenesc. Veți da seama și singuri, atunci când îi veți vedea - oameni de succes, oameni curajoși. Funcția de șef, proiectul sau chiar un brend personal, o companie, ce a fost cu drag crescută și pusă în funcțiune - toate acestea necesită muncă, talent și răbdare, ceea ce merită o stimă deosebită.

Idealul nu există, dar nu înseamnă, că trebuie să dai jos mânile și să te oprești. Întotdeauna poți găsi la ce să tinzi, iar un exemplu bun nu poate fi în plus, invers, sperăm, că va deveni unul contagios.

Suferiți de la o concurență agresivă, ce nu vă permite să dezvoltați afacerea? Cum să-ți construiești businessul fară concurență? Cum să creezi piața liberă de concurenți? Mihail Muhin va prezenta tema “Oceanul albastru” în Moldova și va povesti despre metodele de realizare a rezultatelor înalte în țara noastră pentru cei, cine vrea să plutească liber în oceanul posibilităților.

Departamentul Marketingului lucrează la maxim, dar rezultatele nu sunt vizibile? Publicitatea, ce nu reușește să promoveze produsul sau serviciul, nu are sens. Împreună cu Andrei Munteanu vom încerca să răspundem la întrebarea: “Ce fel de publicitate este cel mai efectiv și de ce?”

Imaginea companiei - factorul principal ce stă la baza încrederii din partea clienților. Cunoșteți cum sa aveți parte de un PR maxim, cheltuind minimum de bani? Ludmila Andronic vă va povesti, de ce “PR” și “scump” nu sunt sinonime, de ce nu îl poți număra în cifre și de ce PR este un maraton, pentru care ai nevoie de răbdare.

Numele și tema, cu care va evolua al 4-lea speaker va ramane o taină pentru participanții conferinței până la momentul deschiderii. Sperăm, că va deveni o surpriză plăcută pentru toți!

Conferința va avea loc în formatul unui workshop, cu posibilitatea de a da întrebări! Personal veți putea să dați întrebări ce vă interesează celor patru businessmani. 4 speakeri, 4 opinii, 4 teme, ce va vor ajuta să priviți altfel la afacerea și să deveniți oameni de succes.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?