Design Thinking Workshop - BreakingMED

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 14 Octombrie 2017, 14:00 Sîmbătă
Locul:iHUB Chisinau

Descriere

Proiectul „BreakingMed” anunță cea de-a doua sa etapă deschisă pentru înregistrare!

Okay, mai întâi esențialul. Ce înseamnă Design Thinking? E o metodologie sau o filosofie? De fapt, Design Thinking este o abordare complexă și sistematică pentru rezolvarea problemelor și generarea noilor oportunități. Workshopul de sâmbătă vine să aplice conceptul de Design Thinking pentru a înțelege și a experimenta diferite etape ale procesului de gândire ca, într-un final, să fie soluționate diverse probleme din domeniul medical. El reprezintă o introducere în etapele care vor fi aplicate la BreakingMED Hackathon, care se va desfășura în perioada 16-22 octombrie.

Toată lumea frumoasă din domeniul medical și IT, business sau design, este invitată la acest atelier de lucru pentru a interveni în sistemul medical din țara noastră cu soluții digitale inovative. Adevărat e că inovațiile și creativitatea nu vin și nu se dau ușor. Din acest motiv, organizăm un atelier de lucru ideal pentru proiectarea produselor. 

Vă îndemnăm să nu rămâneți indiferenți față de sistemul medical din Republica Moldova. Haideți să creăm împreună soluții novatoare și să le transformăm în proiecte IT la Hackathon BreakingMed. 

Înscrieți-vă cu încredere și fiți parte a unui proiect desfășurat în premieră în Moldova: https://goo.gl/forms/cmYJtlLoKuPcQ0K83

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?