Crash Course on UX Design

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Martie 2018, 10:00 Sîmbătă
Preț: 250 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 079 781 741
Locul:iHUB Chisinau

Descriere

Cursul bazat pe UX Design (experiența utilizatorului) reprezintă un atelier în care vei avea ocazia de a învăța cele mai utile practici de la specialiști în domeniu, care ne vor oferi sfaturi despre UX Design bazat pe diferite cazuri, cum ar fi dezvoltarea web, design-ul jocurilor, dezvoltare mobilă, dezvoltare VR etc.

Ce înseamnă UX Design?
Experiența utilizatorului (UX) reprezintă procesul de dezvoltare și de îmbunătățire a interacțiunii de calitate între un utilizator și toate serviciile unei companii. UX include aspecte, cum ar fi conținutul site-ului, sistemele pe care le susține și structura sa.

De asemenea, este încadrat în procesul de achiziționare și integrare a produsului, inclusiv aspecte legate de branding, design, utilizare și funcționalitate.

În acest curs pe UX Design, vei afla:

  • De ce UX Design este iterativ?
  • De ce procesul de testare este unul definitoriu?
  • De ce UX este considerat a fi mai mult decât utilizabil?
  • Care este rolul specific al UX?
  • UX Design în dezvoltarea web, dezvoltarea mobilă, design-ul jocurilor, dezvoltarea VR etc.


Mentori:
Roman Gluck - Mondain UX Design: Marshrutka Mystery Explained - Roman va vorbi despre modul în care UX Design este prezent în activitățile noastre zilnice, cum influențează alegerea oamenilor și cum simplifică / complică rutina zilnică.

Igor Udushlivyi - UI / UX în jocuri. Igor va vorbi despre principiile interfeței și interacțiunile utilizatorilor în jocurile pentru dispozitivele mobile. El va vorbi despre cum intervine interfața tradițională împreună cu mecanica jocurilor, care sunt aspectele psihologice ale unor soluții de interfață cu utilizatorul și utilitatea în lumea jocurilor. Autorul a lucrat în industria jocurilor pentru mai mult de 8 ani ca specialist pe UI. El este autorul cărții despre proiectarea jocului pentru iPhone Game blueprints, publicată de Packt. De asemenea, a devenit dezvoltator de jocuri, scriind propriul joc.

Dumitru Gangaliuc - Apariția Realității Virtuale (VR) în Republica Moldova: Prima experiență a utilizatorilor cu realitatea virtuală - Dmitri va vorbi despre modul în care a adus Realitatea Virtuală în Moldova și cum a reacționat publicul larg la noua tehnologie.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?