An Nou în Stil Nou: Rezoluții ce Funcționează

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Ianuarie 2018, 13:00 - 15:00
Preț: 150 lei
Telefon Informații: 068 999 608 / 068 500 504

Descriere

Si dacă tot vine și Anul Nou pe vechi și se vor cam termina sărbătorile, e timpul să ne asigurăm că ne menținem entuziasmul de a ne aduce prosperitate, reusite, sanatate si relații ce ne bucură și să ne gândim cum să realizăm practic tot ce ni s-a dorit sau ne-am dorit noi în perioada magică a anului.

Îți propun să încerci ceva nou: ședințe lunare ale Clubului de Dezvoltare Personală - un spațiu care te va asista în a descoperi puterea transformatoare a personalității tale pentru a reuși în 2018! Vino la ședința Clubului în 14 ianuarie!

Aceasta te va ajuta:

  • să gășești răspuns la întrebarea ”De ce rezoluțiile de Anul Nou nu funcționează”,
  • să afli ce trebuie să faci cu rezoluțiile de anul nou, ca să funcționeze, - să te cunoști mai bine,
  • să afli instrumente inovative de menținere a schimbării și transfotmării dorite, care pot fi aplicate la viața personală, dar și în mediul profesional.
  • să-ți trasezi practic calea ta de stimulare și menținere a energiei și entuziasmului tot anul împrejur! Clubul de Dezvoltare Personală este un spațiu de cunoaștere de sine, de informare și de motivare personală pentru oamenii prosperi, pasionați de dezvoltarea personală.

Conceptul original al Clubului aparține psihogului Liuba Ceban și Altruism Moldova. Ședințele Clubului vor fi moderate de către mai mulți psihologi, specialiști în dezvoltare personală.

Taxa de participare - 150 lei. Participând la acest eveniment, susțineți o cauză nobilă. Clubul de Dezvoltare Personală face parte din programul ConsultPlus, care prestează servicii profesioniste de consultanță și treninguri în dezvoltarea organizațională și dezvoltarea personală - un program de colectare de fonduri pentru Linia Verde Prevenire Suicid administrată de către Altruism Moldova

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?