Agro Challenge Hackathon

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 - 14 Octombrie 2018
Locul:Generator Hub

Descriere

În perioada 12 - 14 octombrie 2018, va avea loc un eveniment la care trebuie să participi! Agro Challenge Hackathon – primul hackathon în domeniul agricol din Republica Moldova.

Agricultura reprezintă o sursă de existență pentru aproximativ 86% din populația rurală de pe terra (2,5 miliarde de persoane) și oferă locuri de muncă pentru 1,3 miliarde de proprietari mici și lucrători fără pământ. Un sector agricol mai dinamic și mai incluziv ar putea reduce dramatic sărăcia rurală, ajutând țările să realizeze dezvoltarea economică și durabilitatea

Agro Challenge reprezintă modul de gândire și ideile noi care pot relansa ecosistemul agricol prin inovație. Evenimentul va reuni și va consolida o comunitate de agricultori, developeri, designeri, marketeri și tineri entuziaști al căror scop comun este de a dezvolta o mentalitate inovatoare, care va contribui la dezvoltarea ideilor și progreselor în lumea agricolă.

Persoanele interesate să participe la Agro Challenge Moldova, sunt invitate să înregistreze individual sau cu echipa, iar formularul de înregistrare îl găsiți aici:

Evenimentul va avea loc la Generator Hub, bd. Ștefan cel Mare 202, Kentford blocul 2, etajul 4, Chișinău.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?