Forum EDU+

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Aprilie 2019, 09:00 - 15:00
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 079 874 348
Locul:Tekwill

Descriere

Forum de educație formală și non-formală.

În secolul XXI, lumea se dezvoltă extrem de rapid – toate domeniile activității vieții se schimbă și, prin urmare, solicitările pentru educarea omului modern se schimbă. În prezent, educația se confruntă cu necesitatea de a fi modernizată și de a îmbunătăți sistemul de dobândire a cunoștințelor și a competențelor.
Forumul educației formale și non-formale își propune să devină o platformă destinată reprezentanților din ambele sectoare, cel formal și non-formal, care vor să utilizeze abordări inovatoare și să învețe noi metode de predare și educare. Vrem să creăm un spațiu pentru stabilirea parteneriatelor între sectoarele educaționale formale și non-formale, și să încurajăm educatorii să caute oportunități de dezvoltare profesională proprii.

Scopul principal: Crearea unui spațiu pentru schimbul de experiență și cooperare între actorii (lucrătorii) din sectorul educațional formal și non-formal, și a unui mediu motivațional pentru dezvoltarea lor profesională.
Obiective majore ale forumului:

  • Organizarea sesiunilor în care profesorii și lucrătorii din sectorul formal "să se familiarizeze" cu lucrătorii din sectorul non-formal, astfel încât să creeze parteneriate la nivel local și personal;
  • Identificarea tendințelor în educația modernă din Republica Moldova;
  • Organizarea Târgului Educațional pentru schimbul de materiale didactice (materiale și resurse educaționale pentru profesori);
  • Familiarizarea profesorilor din sectorul formal cu metode de educație non-formală, pentru a fi ulterior folosite în activitățile lor;
  • Identificarea subiectelor și domeniilor de lucru ale reprezentanților sectorului non-formal (domenii care nu sunt acoperite de educația formală);
  • Identificarea cerințelor și necesităților (metode profesionale, strategii, instrumente pentru dezvoltarea personală), ale reprezentanților sectorului non-formal și formal (pe care le vom folosi în pregătirea festivalului de vară de educației non-formală).

Participanți la forum pot deveni: educatori, profesori de școli și colegii, angajați ai instituțiilor de învățământ, tineri studenți ai universităților pedagogice, traineri, facilitatori, angajați ai sectorului educațional non-formal, voluntari, activiști sociali și toți cei cărora se interesează dezvoltarea acestui sector.
Programul evenimentului: Forumul va fi divizat în 2 părți, în prima parte a programului desfășurându-se un panel de discuții cu participarea speakerilor (dacă doriți să deveniți un vorbitor, scrieți-ne!). Iar în partea a doua va fi dedicată grupurilor de lucru, separate pe diverse tematici. În paralel cu evenimentul, invităm inițiativele să participe la un Târg Educațional, care include programe disponibile pentru dezvoltarea profesională a participanților. Contribuiți la dezvoltarea educației în secolul XXI!

Participarea este GRATUITĂ. ÎNREGISTRAREA ȘI CONFIRMAREA LA EVENIMENT SUNT STRICT OBLIGATORII!
Numărul de participanți este limitat, de aceea doar acei care vor fi selectați vor primi mesaj de confirmare, învitație și agenda evenimentului. La necesitate vor fi acoperite cheltuieli de transport pentru participanți.

Termenul limită de aplicare - 16 APRILIE 2019, 23:59

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?