Tango Mono "În Ritmul Pasiunii", or. Soroca

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Aprilie 2018, 18:30 Marți
Preț: Intrare liberă
Locul:Cetatea Soroca

Descriere

Tango Mono "În Ritmul Pasiunii"

Pe 24 aprilie la Cetatea Soroca orele 18:30 va avea loc un concert unic în aer liber unde muzica argentiniană va fi interpretată de trupa finlandeză Tango Mono. Acest spectacol face parte din turneul ‘În Ritmul Pasiunii’ care va avea loc în trei orașe ale țării, acestea fiind Cahul, Soroca și Chișinău. Creațiile lui Astor Piazzolla vor răsuna într-o interpretare neobișnuită și inovatoare, care nu va lasa pe nimeni indiferent.

Piazzolla a revoluționat muzica de tango, creând ceea ce s-a numit "Tango Nuevo", replică a tradiționalului tango Argentinian: ‘O muzică nu pentru dans, ci pentru suflet’.

Tango Mono este un ansamblu de tineri muzicieni pasionați de muzică, în special, cea a lui Astor Piazzolla. Activi și diverși, fiecare având o carieră impunătoare, plină de turnee, concerte, concursuri și festivaluri internaționale. Dragostea față de meserie i-a încurajat să formeze acest grup în timp ce studiază la Academia Sibelius a Universității de Arte din Helsinki, Finlanda. Tango Mono își propune să arate publicului şi o latură necunoscută a lui Astor Piazzolla, să îl prezinte aşa cum nu a mai fost văzut şi auzit vreodată în Moldova.

  • Irina Rusu este violonistă autohtonă remarcabilă care activează ca solistă și în paralel își face o carieră de muzică de cameră și orchestră.
  • Ella Koura are diplomă de Masterat în domeniul muzicii și acordeon, pe lângă care este și un profesor întrebat.
  • Maritta Manner, pianistă virtuoză care este pasionată de diferite genuri de muzică, printre care sunt muzical și teatru.
  • Eero Marttila este un contrabasist talentat care colaborează cu majoritatea orchestrelor din Finlanda.
  • Kenneth Ojutkangas este un muzician excepțional, capabil de a improviza orice gen de muzică pe lângă acest fapt, mai este și multi-instrumentalist.

Scopul ansamblului este promovarea muzicii calitative și prietenia internațională nu doar în Finlanda, ci și în afara acesteia.
Eveniment recomandat de Moldo Crescendo!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?