Shape of our ART: exhibition & concert

Imagini

Informații

Data: 23 Iunie 2024, 18:00 Duminică
Preț: 200 lei
Locul:Artcor (str. 31 august 1989, 137)

Descriere

O seară caldă de duminică, curtea hub’ului de creație, o expoziție de lucrări de examinare ale studenților Academiei de Arte a Republicii Moldova și un concert în aer liber.
Evenimentul este de la cei care trăiesc prin artă pură și o creează; pentru cei cărora le pasă de această artă. Un vernisaj de tineri artiști, un pahar de vin fin sau o băutură răcoritoare, melodii ale unui artist inimitabil cu reputație mondială - STING, interpretate de JACKETS Band. O astfel de seară nu va trece neobservată, dezvăluind un buchet de gusturi și talente pentru toată lumea.

Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice este una dintre cele mai vechi universități din țară, precum și singura instituție de stat în domeniul învățământului superior artistic din Republica Moldova. AMTAP este în continuă modernizare, iar pe 23 iunie, în formatul unui "examen deschis", va prezenta publicului lucrările de absolvire ale tinerilor pictori.

Jackets Band este o formație îndrăgită de publicul din Moldova și de peste hotare. Bagajele lor conțin mai mult de 100 de melodii în multe limbi ale lumii.

Cunoscuți pentru abordarea lor față de muzică, elaborați până în cele mai mici detalii, în această seară Jackets vor să aranjeze o seară de muzică a unui Artist al cărui concert solo în republica noastră este în curând, din păcate, imposibil - STING.

16 iunie - PRE-PARTY închisă pentru deținătorii de bilete.  

OPEN DOORS 17:30

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?