Cină cultural gastronomică
Imagini
Informații
Descriere
Acesta este meniul deosebit pregătit de Bucătarii Şefi Ion CRIHAN şi Alexandru COMERZAN pentru evenimentul ce va avea loc în data de vineri, 4 noiembrie, începând de la orele 19.00.
- Cyber Egg;
- Tartar de dorada cu cremă mascarpone;
- Caracatiţă cu polenta, sos de parmesan şi cherry confit;
- Linguine cu fructe de mare;
- File de Biban cu sos olandez şi spanac;
- Focaccia de măr cu cremă de vanilie şi înghetată;
- O sticlă de vin Mi Piace!
Pe lîngă bucatele și vinurile alese, oaspeţii se vor putea bucura şi de un program de muzică instrumentală.
Vă asteptăm vineri seara, 4 noiembrie, la Mi Piace, să cunoaşteţi cei mai buni bucătari din Moldova!
Bucătarul şef Ion CRIHAN şi bucătarul şef Alexandru COMERZAN, cărora le aparţine ideea acestui eveniment, au absolvit şcoala de bucătari Caterina De' Medici din Gardone Riviera, Italia, după care au lucrat în locaţii precum Castello Malvezzi sau Villa Feltrinelli, restaurant de 1 şi respectiv 2 stele Michelin, unde s-au format alături de şefi bucătari de excepţie, precum Alberto Riboldi şi Stefano Baiocco.
Au gătit pentru oaspeţi ca Tina Turner, Beyonce, Bastian Schweinsteiger, Rowan Atkinson şa.
Au revenit în Moldova să revoluționeze gastronomia și să schimbe stereotipurile vis a vis de bucătăria italiană.