Filó Machado: Bossa Nova from Brazil

VOI MERGE 2

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 5 Aprilie 2017, 19:30 Miercuri
Telefon Rezervări: 060 889 089
Telefon Informaţii: 068 999 608
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeţi ziua în care doriţi să primiţi alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Filó Machado: Bossa Nova from Brazil
Începutul evenimentului:5 Aprilie 2017, 19:30

Descriere

Pe data de 5 aprilie va avea loc concertul de debut al proiectului internațional de Jazz "Bosa Nova din Brazilia" care reprezintă abonamentul internațional de Jazz. Ritmurile incendiare ale Braziliei vor fi aduse în Moldova de către unul dintre cei mai buni cântăreți de Bossa nova - Filó Machado. Energia lui unică va teleporta publicul din Chișinău pe faimoasele plaje din Rio de Janeiro.

Filó Machado - unul dintre cei mai populari și expresivi cântăreți de Bossa nova din lume (muzică braziliană, combinație între jazz, samba și alte ritmuri locale).

Machado este un chitarist unic, compozitor și vocalist. În cariera sa de peste 40 de ani a avut norocul să lucreze cu cea mai mare vocalistă din lumea Jazz-ului - Nina Simone și să facă parte din cele mai celebre orchestre ale lui - Michel Legrand și Paul Mauriat. Filó Machado a participat la festivaluri împreună cu Diana Ross și Ray Charles....a colaborat cu vedete precum Joe Hendrix, Lenny Andrade și alte celebrități internaționale.

În 2001 Machado a luat parte la înregistrarea celui mai renumit concert jubiliar "40 de ani de bossa nova" distins cu premiul "Grammy" la categoria "Cel mai bun album de jazz latin". Despre creația sa Filó spune "Eu ador această muzică, ea reflectă lumea mea interioară, bucuria care o pot reda prin cuvinte. Când asculți bossa nova există un sentiment incredibil de plinătate a vieții, o unitate cu tot ce este viu. Tu ești și în aer și în apă și în flori și în sufletul iubitei. Muzica la prima vedere este una discretă, meditativă și calmă. În a doua parte - foarte dificilă... Nu este deloc simplu să o cânți într-un ritm nestabil, părți complicate ale chitarei și pian. Dar bossa nova te captivează cu adevărat și te încarcă cu energie pozitivă".

Nu ratați acest concert unic în felul său - pentru prima data în Moldova - Filó Machado.

Cumpără Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?